LUCY BESSON

Decembermaand

Lucy 1

Het is decembermaand, de maand die ook de donkeremaand, kerstmaand, en feestmaand wordt genoemd. Voor mij persoonlijk is december de maand van vriendschap, liefde, hoop en vreugde, de maand van delen, nemen en geven.

Daarom wil ik met mijn kennissen, vrienden en kunstliefhebbers het gevoel van gezelligheid, comfort, gastvrijheid en luxe laten ervaren in Nidum het nieuwe House of Inspiration in Grave, waar u ook kunst van Alexander Bobkin en mijn fotowerk kunt bekijken in een van de kazematten van het oude Arsenaal.

Voor de opening van Nidum heb ik een nieuwe serie fotoportretten gemaakt, die een waardevolle aanvulling voor moderne interieurs kunnen zijn, want een huis is nog geen thuis zonder portretten van de bewoners. Ik merkte dat tijdens de opening van Nidum niet alleen de volwassenen, maar vooral ook de kinderen met veel interesse keken naar deze veelkleurige fotoportretten. Het is een manier waarop iedereen geportretteerd kan worden.

​Aanstaande zaterdag en zondag 18 & 19 december kunt u een mooi decembergeschenk voor uw geliefden bij mij aanschaffen in de vorm van een cadeaubon ‘fotoshoot’  t.w.v. 220 euro. Ook flyers en boekjes van Alexander Bobkin (www.bobkin.nl) zijn beschikbaar.

Voor meer info, zie https://nidum.nl/nieuws-events/de-veelzijdigheid-van-lucy-besson/

​Ik wens u een gezonde, sfeervolle en liefdevolle decembermaand en 2022 toe!

​P.S. Denk bij uw eventuele bezoek aan Nidum aan het dragen van een mondkapje en het laten zien van een QR code bij de ingang