LUCY BESSON

Mini-college DNP In Slot Zeist

het Slot Zeist

Ontdek de kunstenaar achter de portretten in een meeslepend Mini-college bij Slot Zeist. Een unieke kans om de creatieve visie te ervaren te midden van betoverende portretten.

Lucy Besson nodigt u van harte uit om aanwezig te zijn bij een boeiend Mini-college in Slot Zeist. Dit bijzondere evenement vindt plaats te midden van een portretten-tentoonstelling die op dit moment in volle gang is. Deze bijzondere expositie, die om de twee jaar plaatsvindt, toont een indrukwekkende verzameling van 51 portretten, vervaardigd in diverse kunstvormen en technieken van uitzonderlijke kwaliteit. Al deze werken zijn genomineerd voor De Nederlandse Portretprijs 2023 en er wordt momenteel volop gestemd voor de Publieksprijs.

Tijdens het Mini-college zal Lucy Besson persoonlijk een inkijkje geven in haar eigen portret, dat momenteel op deze expositie prijkt. U zult meer te weten komen over de artistieke werkwijze, evenals haar ervaring met het creëren van portretten op verzoek. Deze gelegenheid biedt niet alleen de mogelijkheid om de werken in hun oorspronkelijke staat te bewonderen en specifieke vragen te stellen over het portret, maar ook om een bezoek te brengen aan deze historische locatie die doordrenkt is van betekenis.

Het Mini-college zal plaatsvinden op zondag 13 augustus 2023. Lucy Besson zal drie presentaties geven, elk van ongeveer vijftien minuten, gepland om 13:00 uur, 14:00 uur en 15:00 uur.

Adres: Zinzendorflaan 1, 3703 CE Zeist

U wordt van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit unieke evenement en te worden geïnspireerd door de passie voor portretschilderkunst.